sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Viikko taas oli ja meni :)) Hyvää Vapppua !

Nyt se kesä tulee hurjaa vauhtia :DD viikko sitten sitä etsittiin tuolla meidän lähirannassa ja olihan siinä Iidalla ihmeteltävää, mikäs se jäärailo oikeen on (sekä kaiku!?!?!) ja saivat totee senkin että yhteensä 65kg saksanpaimenkoirii ei enää voi mennä jäällä samaan paikkaan jokakohdassa (tätä ei kyllä videolle saatu).

Tiistaina olikin sitten jo toinen juttu, ei ollut jäitä ei muuta kuin ihan pieninä suupaloina, joita sitten pitikin käydä jahtaamassa ja samalla hoitui kesän ekat uintivedot.
Eikä näyttäny olevan kylmää, Iida paineli uimaan ainakin sen verran tihutahtiin.
Ite kyl pidän viel talviturkin päällä varmasti ainakin heinäkuulle asti jos en ihan ensvuoteen :D

Tottistelemassa on käyty hieman halppiksen pihalla, eipä oikeen muuta oo treenailtu.
Ohitus/häiriöharjoituksia on tehty tietty aina kun mahdollista, edistymistäkin tapahtuu. Suht monen kanssa on jo päästy ohi hihna löysällä ja äänettömästi. Hieman kyl karvoja nousee ja hengitys tihenee mutta on pysynyt aisoissa. Toki ei olla ihan niitä pahimpia rähjättäviä kohdattu vielä, mutta kivaa nähdä että alkaa joskus ees jotain mennä perille :))

Maanantaina olin Mölli-TOKOssa buffettia pitämässä ja oli kiva nähdä muiden suorituksia ja uusia koiruuksia.
Sattui vielä hyvä sää vaikka varjossa hieman vilukin meinas tulla ja auringossa sit taas korva kärvähti pienestä kohtaa johon en ollu osunut aurnkorasvan kanssa.

Tänään taas mennään furunäsiin vähän tottistelee ja nauttimaan vappupäivästä kivassa porukassa ja sääkin näyttää olevan taas aurinkoinen. Hyvää Vappua siis !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti