lauantai 16. heinäkuuta 2011

Hau hau ja helteet...(on jossain)...

kunnon hammastikku
Hellurei!

Kesä on koittanu ja 1 vko kesälomastakin jo kulutettu...etten sanois ihan vauhdikkaastikkin.
Heti la-ti joka päivä agia käyty treenailemassa ja polskutellessa Iidan ja muiden koiruuksien kanssa.

Agissa yritän löytää itselleni sopivaa vauhtia erinlaisiin tilanteisiin... milloin annan i:n mennä rinnalla tai vähän edellä että pysytään liikkeellä molemmat ja milloin kirin tahtia jotta päästään nostaa vauhtia... ei oo helppoo, mut loppu kuusta pitäisi käydä säätämässä pari päivää kisoissa (JANKK) , niin jotain tarttee yrittää... Yhteistä askelta löytyy sit aina vasta muutamien yritysten jälkeen ja sitähän ei oikeen kisoissa onnistu tehdä :D
Takaleikkaukset ja persjätöt tuntuu et vois parhaimmillaan olla meidän juttu, valssit ja muut koukerot tuppaa pysäyttää meidät molemmat.

Sain myös itselleni juoksuharjoitusta beussi Donnan kanssa jolla taas moottori ei takkuile ja kaasu pohjassa alusta alkaen, hiki tuli ja kivaa oli kun pääsi kokeilee välillä et miten ite pärjää kun ei tarvii miettii koko ajan koiran vauhtia ! Löyty sitä yhteistä rytmiä siihenkin kun tarpeeksi itseensä piiskasi.

Jäähdyttelyt ja palautus lenkit hoidettiin tosiaan sitten reippailla uintiretkillä ja ilmeisesti Iida totesi uintien jälkeen että mamman ilmapatja näyttää hyvältä ja pienellä avustuksella kiipesi patjalle paistattelemaan ilta-aurinkoa, vain pienen hetken tärräsi kelluvan ja heiluvan alustan päällä kunnens meni maate :)

Hkk:n järjestämällä agiluennolla/-koulutuspäivässä käytiin myös jossain vaihees kesäkuuta ja oli todella antoisa ainakin meille ja jatkoa ootellaan. Sieltä saatiin myös idea keppiskabaan ja huh hu kuka sitten saa koiransa lähetettyä kepeille kauimpaa ja suorittamaan puhtaasti ne loppuun asti ... sitäkin pitäisi oikeesti varmaan alkaa työstää jos meinaa jotain mahdollisuuksia itselle saada.... muut varmaan vippailee koiriaan aidan takaa kepeille ;O

TOKOa/Tottista on taas satunnaisen epäsäännöllisesti treenailtu... eipä siittä oo sen enempiä kerrottavana :)

Iidan leikkautusta olen harkinnut tässä loppulomasta kun nyt näyttää koiruus suht rauhalliselta... alko jo ilmenee valeraskautta ja turhaa stressä aivan liikaa ennen ja jälkeen viime juoksun. Enkä oikeen usko et helpommaksi Iidalle nuo juoksut käy tulevaisuudessakaan, kun tähänkin mennessä joka juoksu ollu aina pahempi kuin edellinen. Vaikka kylläkin aina olen tykännyt ite et koirat saa olla omia itsejään niin kauan kun ei se ole terveydelle haitallista, mut nyt alkaa olee jo aivan liikaa stressiä näistä ainakin Iidalle :-/

Ens perjantaina lähdetään tien päälle huristeleen ja melkeen 2vko Iidan kanssa pörryyttelen ja nautitaan vapaasta ajasta... Piika kun sopivasti hoiteli mattopyykit ja ikkunoiden pesut kesäkuun aikana niin minunhan ei sellasia tarvii nyt murehtia olleskaa ;))

Toivotaan että rantsukelejä vielä saadaan ja paljon ¤

2 kommenttia:

  1. Vippailee ja vippailee ;-) Miina hakee välillä kaukaa, välillä haahuilee kentällä omiaan ja kisoissa kostaa kaikki vääryydet hakemalla kepit (kun ihan muualle olisi pitänyt mennä, vika ei voi olla ohjauksessa...)

    VastaaPoista
  2. :D Ootte ainakin saanu aloitettua treenit *peukku pystys* ja ohjauksissahan ei koskaan vikaa ;)

    VastaaPoista